SHËRBIMET E FIDOLA

Rreth Fidolës

Vizioni ynë është të jemi ofruesi më i lartë i vlerës së shërbimeve ndërtimore dhe ekspertizës teknike. Ne planifikojmë dhe realizojmë projekte ndërtimi të çdo lloji dhe madhësie, përfshirë shkolla, spitale, zyra, shtëpi dhe ndërtesa të ndryshme. Reputacioni ynë për ndershmëri, punë të sigurt, realizimin e projekteve komplekse dhe sfiduese, si dhe kontributin në inovacion për të avancuar të gjithë industrinë tonë është fituar gjatë shumë vitesh.

apartment

Ndërtimet

Ofruam shërbime cilësore për ndërtimin e objekteve rezidenciale dhe komerciale.

+ View More
architecture

Projektet

Planifikim dhe zhvillim të projekteve të ndryshme në fushën e ndërtimit.

+ View More
domain_add

Rinovimet

Përmirësim dhe rinovim i objekteve ekzistuese për të përmbushur kërkesat e klientëve.

+ View More

30 vite së bashku. Do të donim të dëgjonim nga ju.

Na Kontaktoni
Fidola Logo