FIDOLA

Partneri juaj besnik për ndërtim

Gjithmonë jemi partnerë të individëve si ju që punojnë drejt një jete më të sigurt.

Për NeShërbimet e Kompanisë

Qëllimi jonë është realizimi i ideve tuaja

Të gjithë klientët tanë gjithmonë gjejnë përkrahje në mënyrën se si e përceptojnë projektin e tyre të ardhshëm. Kreativiteti dhe synimet e klientit i realizojmë me planifikim, punë dhe siguri.

Projektet

Projektet

Përgjatë 30 viteve të kaluara, projektet tona përfshijnë shtëpi, ndërtesa afariste, spitale, fabrika dhe depo të ndryshme.

Objekti, UBT

Fidola me krenari ka kryer projektin e objektit të tij të vetë-investuar me sukses, duke vendosur standarde të reja në ndërtim dhe zhvillim.

Objekti, Fidola

Fidola, me predikimin e saj për cilësinë, ka kryer me sukses dhe ka përfunduar një projekt të jashtëzakonshëm të vetë-investuar, duke vendosur standarde të reja në ndërtim dhe zhvillim.

Objekti, UBT

Fidola me krenari ka kryer projektin e objektit të tij të vetë-investuar me sukses, duke vendosur standarde të reja në ndërtim dhe zhvillim.

Shiko të gjitha projektet

Shërbimet

apartment

Ndërtimet

Ofruam shërbime cilësore për ndërtimin e objekteve rezidenciale dhe komerciale.

+ View More
architecture

Projektet

Planifikim dhe zhvillim të projekteve të ndryshme në fushën e ndërtimit.

+ View More
domain_add

Rinovimet

Përmirësim dhe rinovim i objekteve ekzistuese për të përmbushur kërkesat e klientëve.

+ View More

Ndërtojmë të ardhmen

Rinovojmë të shkuarën

Na Kontaktoni
Fidola Logo