FIDOLA

Historia

FIDOLA është një kompani ndërtimi me cilësi dhe inovacion, e themeluar në Prishtinë në vitin 1993 nga z. Isak Fejza. Në këto vite, kemi ndërtuar një ekip profesional të arkitektëve, inxhinierëve dhe stafit teknik, të përkushtuar për të realizuar objekte të ndryshme ndërtimore rezidenciale, kolektive dhe publike.

Me stafin tonë profesional, jemi të gatshëm të krijojmë dhe të ndihmojmë ju në çdo projekt të ndërtimit, duke respektuar standardet ndërkombëtare dhe kërkesat e klientëve. Ne kujdesemi për cilësinë dhe kënaqshmërinë e klientëve, duke ofruar shërbime cilësore dhe zgjidhje inovative. Rritja dhe zgjerimi i kompanisë do të vijojnë në përputhje me parimet e respektit dhe besimit ndaj të gjithë të punësuarve tanë.

Our Partners

Become A Member. Imagine what we can do together. Join Partners.

  • tick

    Punët e realizuara

  • logo

    Vite së bashku

  • employees

    Punëtorë

30 vite së bashku. Do të donim të dëgjonim nga ju.

Na Kontaktoni
Fidola Logo